Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookie-urile și despre cum puteți modifica setările.

ARBITRAJ

Jurisdicție alternativă privată. Chiar și exclusiv online.

ARBITRAJ
AUDIT JURIDIC

control al corectitudinii și o analiză a performanțelor muncii juridice de care beneficiați

AUDIT JURIDIC
TELEAVOCAT

TELEAVOCAT

Servicii juridice, de aceeași calitate, oferite la un preț redus și prin mijloace electronice de comunicare

TELEAVOCAT
previous arrow
next arrow

Teleavocatură

  Teleavocat

 

fondat 1998

Reputație binemeritată, câștigată prin combinarea unei practici de înalt nivel și serviciilor de calitate, cu devotamentul necesar pentru a câștiga cauza angajată.

Omnipublic

Asociația de proprietari. Legea nr. 196/2018

Asociatii carte

Copywriter

 

 

 

TEXT OFICIAL:

Versiune consolidată a Tratatului privind Uniunea Europeană și a Tratatului privind funcționarea Uniunii Europene, Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene 

Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, C 326 anul 55, Ediția în limba română, 26 octombrie 2012. Urmărește legătura din coperta de mai jos:

coverTUE

Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene ((2012/C 326/02)), care are forță juridică obligatorie, confirmă drepturile fundamentale garantate prin Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale și astfel cum rezultă acestea din tradițiile constituționale comune statelor membre. Uniunea recunoaște drepturile, libertățile și principiile prevăzute în Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene din 7 decembrie 2000, astfel cum a fost adaptată la 12 decembrie 2007, la Strasbourg, care are aceeași valoare juridică cu cea a tratatelor.

Orice persoană ale cărei drepturi și libertăți garantate de dreptul Uniunii sunt încălcate are dreptul la o cale de atac eficientă în fața unei instanțe judecătorești. Orice persoană are dreptul la un proces echitabil, public și într-un termen rezonabil, în fața unei instanțe judecătorești independente și imparțiale, constituită în prealabil prin lege. Orice persoană are posibilitatea de a fi consiliată, apărată și reprezentată. Asistența juridică gratuită se acordă celor care nu dispun de resurse suficiente, în măsura în care aceasta este necesară pentru a-i asigura accesul efectiv la justiție. (Articolul 47 CARTĂ Dreptul la o cale de atac eficientă și la un proces echitabil).

De fiecare dată când Curtea Europeană a Drepturilor Omului, a constatat o încălcare a Convenției europene pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale, drepturile deduse judecății trebuiesc recunoscute prin prisma Deciziei CEDO, față de care se constată similaritatea juridică a cazului pendent.

close up contract document 48148

Audit Juridic

COVER European Convention on Human Rights

Whatsapp Chat

Decizii de referință

DECIZII DE REFERINȚĂ

Educație civică

COVER Ghid de bune practici CSM AVOCATI

coverTUE

Portal Instanțe

Captură de ecran de la 2019 03 29 19 33 15

Asociațiile de Proprietari și de Chiriași

In order to view RSCoolMp3Player you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Legislatie gratuită

lege

RGPD cover

   tel: (+40) 744.99.41.83

   Email: secretariat@ulici.ro

Cluj-Napoca Bd-ul 21 Decembrie 1989 nr. 76

Cluj-Napoca, România, 400124

   L-V 08:00 - 16:00 cu programare prealabilă

Dosare instrumentate

500 + definitive

Experiență profesională

23 + ani

Probleme juridice

1000 + rezolvate

© 2019 Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici

Caută

Avem 69 vizitatori și nici un membru online