Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookie-urile și despre cum puteți modifica setările.

fondat 1998

Reputație binemeritată, câștigată prin combinarea unei practici de înalt nivel și serviciilor de calitate, cu devotamentul necesar pentru a câștiga cauza angajată.

 

 

 

 

Accesează: 

Minutele opiniilor judecătorilor asupra problemelor de drept

Mai sus am inserat o legătură spre anumite documente puse la dispoziție prin bunăvoința conducerii Instanțelor de judecată, cuprinzând opiniile judecătorilor asupra problemelor de drept dezbătute. Aceste opini sunt consemnate în minute și sunt extrem de importante, în activitatea avocaților și mai ales în activitatea de înfăptuire a justiției în scopul apărării și realizării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, precum și a celorlalte drepturi și interese legitime deduse judecății, fără privilegii și fără discriminări. (în coperta de mai jos este o legătură spre vol.1 din serie)

OPINIILE JUDECĂTORILOR ASUPRA PROBLEMELOR DE DREPT


Dacă sunteți parte într-un proces și trebuie să răspundeți înaintea instanțelor judecătorești, sau sunteți în postura de a ajunge aici, ma jos puteți găsi câteva lucruri utile. La portal.just.ro, sunt informații generale, precedente și date de contact ale instanțele publice de judecată din România.  De asemenea puteți verifica stadiul în care se află un anumit proces. Pentru toate astea, urmează legătura din maginea de mai jos.

portal

Dacă te interesează legislația României la zi, poți fi informat grtatuit și oficial accesând legătura din imaginea de mai jos. 

legislatieDacă dorești să fi informat asupra taxei judiciare de timbru, adică a impozitului perceput pentru accesul la justiție, urmează legătura din textul de de mai jos.

Calculator pentru taxa judiciară de timbru conform OUG nr. 80/2013 art. 3 alin. (1)
(valabil doar pentru acţiuni şi cereri evaluabile în bani) 

   tel: (+40) 744.99.41.83

   Email: secretariat@ulici.ro

Calea Dorobanților nr. 22 Cluj-Napoca, România, 400117

   L-V 12:00 - 16:00 cu programare prealabilă

CD22

© 2021 Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici

Caută

Avem 13 vizitatori și nici un membru online

Overcast Clouds

11.79°C

Cluj-Napoca

Overcast Clouds
Humidity: 87%
Wind: W at 1.34 M/S
SP_WEATHER_DUM
Scattered Clouds
9.29°C / 17.42°C
SP_WEATHER_LUN
Clear Sky
6.56°C / 18.64°C
SP_WEATHER_MA
Scattered Clouds
8.88°C / 20.87°C
SP_WEATHER_MIE
Scattered Clouds
11.46°C / 22.06°C

Dacă ne imaginăm cei 4,5 miliarde de ani de istorie a Pământului comprimați într-un an calendaristic, viața umană modernă există pe planetă de 37 de minute, iar noi am consumat o treime din resursele naturale ale Pământului în ultimele 0,2 secunde. Sfârșitul erei omului: 2050 ar putea fi sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem.

Avem nevoie de aprox. x 1,8 planete Pământ

PENTRU A SUSȚINE POPULAȚIA UMANĂ ÎN CREȘTERE

(pentru cifre și mai exacte mergi AICI )