Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookie-urile și despre cum puteți modifica setările.

fondat 1998

Reputație binemeritată, câștigată prin combinarea unei practici de înalt nivel și serviciilor de calitate, cu devotamentul necesar pentru a câștiga cauza angajată.

 

 

 

 

Dacă sunteți parte într-un proces și trebuie să răspundeți înaintea instanțelor judecătorești, sau sunteți în postura de a ajunge aici, ma jos puteți găsi câteva lucruri utile. La portal.just.ro, sunt informații generale, precedente și date de contact ale instanțele publice de judecată din România.  De asemenea puteți verifica stadiul în care se află un anumit proces. Pentru toate astea, urmează legătura din maginea de mai jos.

portal

Dacă te interesează legislația României la zi, poți fi informat grtatuit și oficial accesând legătura din imaginea de mai jos. 

legislatieDacă dorești să fi informat asupra taxei judiciare de timbru, adică a impozitului perceput pentru accesul la justiție, urmează legătura din textul de de mai jos.

Calculator pentru taxa judiciară de timbru conform OUG nr. 80/2013 art. 3 alin. (1)
(valabil doar pentru acţiuni şi cereri evaluabile în bani) 

Whatsapp Chat

   tel: (+40) 744.99.41.83

   Email: secretariat@ulici.ro

Cluj-Napoca Bd-ul 21 Decembrie 1989 nr. 76

Cluj-Napoca, România, 400124

   L-V 08:00 - 16:00 cu programare prealabilă

© 2019 Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici

Caută

Avem 13 vizitatori și nici un membru online