Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookie-urile și despre cum puteți modifica setările.

”Biroul nostru este întotdeauna pregătit, dar ținem cont și de programul dvs.”

dr. Claudiu-Octavian Ulici


 

 

 

 

 Avocat consultant - o nouă abordare a practicii


DESCRIERE
Asigurăm prestarea serviciilor noastre juridice, la aceeași calitate,  exclusiv prin mijloace electronice de comunicare în ceea ce privește relația noastră cu dvs. În acest fel, jumătate din timpul alocat unei întâlniri cu noi și care ar fi necesar spre exemplu pentru deplasare sau schimburi de amabilități, vă rămâne la dispoziție reducând implicit și costurile. 

Printre serviciile noastre juridice de teleavocatură:

  • Acordarea de consultații juridice inclusiv servicii de audit juridic prin modalități electronice de comunicare acceptate de avocat, cum ar fi videoconferința, chat sau mesajele email. 
  • Putem încheia un contract în formă electronică și apoi vă reprezentăm în instanțele de judecată sau / și în fața oricărei alte persoane sau autorități.
  • Redactăm și certificăm contracte, statute sau orice alte acte juridice.
  • Redactăm și înregistrăm cereri și acțiuni în fața instanțelor din țară sau străinătate, în primă instanță sau în căile de atac.
  • Redactăm și înregistrăm cereri pentru diverse forme de executare silită, mediere, operațiuni fiduciare, domicilieri de firme.
  • Orice alte activități prevăzute de Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat

Activitățile se pot desfășura în România sau pe întreg teritoriul Uniuni Europene.


CONTRACTAREA
Prin solicitarea de servicii din partea noastră sunteți de acord cu următorul contract de asistență juridică teleavocatură (atașament). Nimic special, este contractul tipizat, în care am specificat în plus modalitatea de comunicare. Pentru activități mai complexe, decât aceea a unei consultații inițiale, va trebui să cădem de acord asupra unor anume clauze contractuale. Nu este necesară prezența personală a clientului în fața avocatului, find suficientă furnizarea datelor de identificare și justificare unui interes pentru activitatea solicitată. Dacă constatăm în mod rezonabil lipsa interesului, putem refuza îndeplinirea actului solicitat.


COSTURI
Pentru serviciile de teleavocatură, practicăm în general un tarif orar fixpentru activitatea efectivă. Dacă sunt necesare alte cheltuieli, acestea se vor achita separat. Pentru activități complexe avocatul poate propune un onorariu de succes, sau onorariu format prin combinarea unuia sau a mai multor tipuri de onorarii (orar/fix/forfetar), moneda de plată, sau modalitățile de plată. Orice propunere trebuie înscrisă în contractul de asistență juridică și acceptată de avocat.

Pentru detalii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


CONSULTAȚII PRELIMINARE

Acordăm consultații juridice preliminare, prin mijloace electronice de comunicare, posibile și acceptate de avocat. După comunicarea situației juridice în care sunteți sau puteți fi expus (ă), vă comunicăm modalitatea electronică facilă prin care a fi prestat serviciul.

De obicei, referăm ca opinia noastră să vă fi comunicată în scris și prin email.

Garantăm prin mijloace rezonabile confidențialitatea.

Vă informăm asupra primirii mesajului și apoi asupra condițiilor și timpului de care avem nevoie pentru a pregăti răspunsul.

Costul asociat este echivalentul a 1 h de muncă juridică, în care dacă nu este posibilă formularea unei opinii complete, fiindcă aceasta necesită un tudiu mai îndelungat sau / și consultarea a diverse materiale, vă întrumăm pentru viitorii pași înspre rezolvarea echitabilă a problemei dvs.

Plata o puteți face cu cardul bancar prin intermediul PayPal accesând legătura de mai jos.

Trimiteți întrebarea dumneavoastră și detaliile la : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și faceți plata după ce completați subiectul mesajului trimis / adresa dvs. de email. Imediat după aceea,  formulăm un răspuns adecvat și îl expediem pe cale electonică către dresa indicată de dvs. 

 

 Avocat consultant - o nouă abordare a practicii

Detalii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Subiectul Mesajului dvs.
Adresa dvs. de email


   tel: (+40) 744.99.41.83

   Email: secretariat@ulici.ro

Calea Dorobanților nr. 22 Cluj-Napoca, România, 400117

   L-V 12:00 - 16:00 cu programare prealabilă

CD22

© 2021 Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici

Caută

Avem 125 vizitatori și nici un membru online

Light rain

6.96°C

Cluj-Napoca

Light rain
Humidity: 74%
Wind: SSE at 0.45 M/S
SP_WEATHER_VI
Moderate Rain
1.92°C / 7.26°C
SP_WEATHER_SAM
Scattered Clouds
0.45°C / 7.17°C
SP_WEATHER_DUM
Scattered Clouds
1.04°C / 8.05°C
SP_WEATHER_LUN
Overcast Clouds
2.82°C / 10°C

Dacă ne imaginăm cei 4,5 miliarde de ani de istorie a Pământului comprimați într-un an calendaristic, viața umană modernă există pe planetă de 37 de minute, iar noi am consumat o treime din resursele naturale ale Pământului în ultimele 0,2 secunde. Sfârșitul erei omului: 2050 ar putea fi sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem.

Avem nevoie de aprox. x 1,8 planete Pământ

PENTRU A SUSȚINE POPULAȚIA UMANĂ ÎN CREȘTERE

(pentru cifre și mai exacte mergi AICI )