Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookie-urile și despre cum puteți modifica setările.

GHID AF

 

 

Eu consider cuvântul, ca fiind principalul conținut al comunicării și de ani de zile aceasta este principala mea preocupare. Acum dețin o vastă bibliotecă de conținut care poate fi adaptată necesităților dvs.

Copywriter

Pentru un vorbitor de limbă engleză, copywriting-ul este arta și știința comunicării, prin cuvinte scrise sau vorbite, care îi va face pe oameni să întreprindă o anumită acțiune sau inacțiune. Acesta se poate referi la o gamă largă de mijloace de comunicare, de la orice documente scrise sau discursuri la pagini de site, mesaje prin e-mail sau conținutul unui blog.

Cu o experiență de peste 23 de ani în avocatură, în care am lucrat pentru companii mai mari sau mai mici, instituții publice sau asociații ori persoane fizice, sunt specializat în comunicări strategice și scris tehnic cu caracter juridic. Cabinetul meu oferă o gamă largă de servicii de tip copywriter, de la redactarea unei cereri, întâmpinări sau concluzii ca terț neimplicat în procedura la care sunteți parte, la clauze specifice contractuale și avertismente legale pentru utilizarea diferitelor bunuri pe care le produceți sau comercializați.

Dacă există un necesar pentru diferite materiale specifice domeniului juridic de activitate, eu având o înclinație naturală și o pasiune pentru scris, copywriting-ul meu poate fi biletul dvs. pentru a câștiga venitul la care vă așteptați.

Copywriting-ul vă permite să lucrați cu mine de la distanță și din confortul biroului dvs., fără a mai pierde timpul și banii cu deplasările și puteți de asemenea, să vă controlați propriul program.

Pentru serviciile de tip copywriter, nu este necesar să încheiem un contract sau subcontract de asistență juridică sau de colaborare, întreaga responsabilitate privind declararea și impozitarea veniturilor obținute din drepturile de autor revenindu-mi în totalitate. Documentul furnizat de mine nu este necesar să includă numele meu ca autor, dar o puteți face dacă considerați că acest lucru poate reprezenta un avantaj.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Specialitățile mele

  • Documentație software

  • Documentație hardware

  • Documentarea proceselor de producție și prestare a serviciilor

  • Proceduri standard de operare

  • Ghiduri de utilizare

  • Manuale de operare

  • Propuneri de colaborare

  • Ghiduri de instalare

  • Documentații tehnice

 

Nu toată lumea își începe propria afacere așa cum am făcut-o eu, care am început a activa ca avocat din 1996. Fundamentul meu rezidă în educație, având de câțiva ani și un doctorat în științele umane. Un alt lucru care m-a motivat să-mi încep și această nouă activitate a fost experiența mea din trecut în timp ce lucram pentru companii mai mari sau mai mici. Am luat decizia de a-mi forma acest nou tip de afacere, scrierea tehnică, în timp ce lucram ca avocat independent, observând nevoile constante ale clienților.

 

Scrisul tehnic s-a schimbat și va continua să o facă în funcție de nevoile pieței. Oricine începe o companie de scriere tehnică va trebui să realizeze acest lucru și să rămână suficient de flexibil pentru a ține pasul cu tendințele actuale. Aceasta include păstrarea personalului bine instruit în cel mai nou software și în cele mai recente practici.

 

Cu ani în urmă, un tehnician era și cel care concepea scrisul tehnic ce permitea clienților utilizarea bunului sau serviciului produs. Acum, un scriitor tehnic trebuie să fie, de asemenea, un bun designer grafic, un editor, un corector, un modelator de conținut și trebuie să lucreze într-adevăr constant pentru a rămâne la vârf. Am o experiență în documentația necesară software-ului, dar recent și în managementul conținutului textual.

 

În trecut, majoritatea clienților aveau nevoie de manuale de utilizare, ghiduri rapide și ajutor online. Acum, pe lângă faptul că au nevoie de această documentație scrisă, ei văd valoarea în instrumentele de gestionare a conținutului ca o modalitate de a-și organiza cantitatea mare de informații și a le permite să producă mai multe rezultate cu mai puține eforturi și cheltuieli.

 

Companiile mari au atât de multe documente și ar trebui să găsească modalități de reutilizare a informațiilor și de a gestiona permanent conținutul lor. Păstrarea documentației organizate într-o singură sursă, este o modalitate care este utilă în a scrie informațiile o singură dată și a le folosi pentru diferite tipuri de documente și materiale. Acest lucru economisește timp și bani și ajută la scoaterea la timp a produsului pe piață. Gestionarea conținutului vă ajută să puneți toate piesele de conținut într-o unică bază de date pentru o recuperare mai ușoară și asigurarea accesului la conținutul în întreaga organizație.

 

Instituțiile publice sunt acum obligate să documenteze aproape tot ceea ce fac și cum o fac. De asemenea, colaborez cu diverse companii pentru a completa documentația de protecție a datelor personale, astfel încât acestea să rămână conforme cu aceste cerințe actuale.

 

Ne-ar plăcea să adăugăm compania dvs. la lista noastră crescândă de clienți mulțumiți !

 

Exemplu proiect de succes:

O firmă de consultanță în domeniul ingineriei a dorit să promoveze marca sa și să împărtășească relații de succes în ceea ce privește lansarea produselor sale software, precum și să publice comunicate de presă pentru a anunța achizițiile companiei. Inginerii angajați aveau expertiza și cunoștințele necesare, dar clientul avea nevoie de un profesionist pentru a ajuta la dezvoltarea conținutului comunicării. Mai mult, proprietarul companiei nu era un vorbitor nativ de limbă română și, ca urmare, a existat o barieră lingvistică pentru clienții pe care dorea să-i angajeze. Au înțeles astfel, că au nevoie de un profesionist pentru a dezvolta nu numai conținut nou al comunicărilor, ci și pentru a le finisa pe cele deja uzuale.

 

Proiectul a început, ca în cele mai multe cazuri, cu o serie de articole de blog pentru îmbunătățirea prezenței web a clientului și optimizarea motorului de căutare. Asistența mea a combinat calitățile unui scriitor experimentat, cu experiența în domeniul, plus un scris tehnic pentru partea software și o scriere promoțională pentru efortul de marketing. După ce am învățat date generale despre companie și produsele acesteia, am editat editoriale pentru o revistă comercială.

 

După aceasta, am urmărit reputația crescândă și crearea unei poziții vizibile a companiei, ceea ce i-a permis să concureze mai bine și să creeze parteneriate pe piață, cu actori importanți în domeniul software-ului.

 

   tel: (+40) 744.99.41.83

   Email: secretariat@ulici.ro

Cluj-Napoca Calea Dorobanților nr. 21 ap.26

Cluj-Napoca, România, 400117

   L-V 12:00 - 16:00 cu programare prealabilă

© 2021 Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici

Caută

Avem 152 vizitatori și nici un membru online

Dacă ne imaginăm cei 4,5 miliarde de ani de istorie a Pământului comprimați într-un an calendaristic, viața umană modernă există pe planetă de 37 de minute, iar noi am consumat o treime din resursele naturale ale Pământului în ultimele 0,2 secunde. Sfârșitul erei omului: 2050 ar putea fi sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem.

Avem nevoie de aprox. x 1,8 planete Pământ

PENTRU A SUSȚINE POPULAȚIA UMANĂ ÎN CREȘTERE

(pentru cifre și mai exacte mergi AICI )