Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookie-urile și despre cum puteți modifica setările.

 

 

 

 

 

 

 

 

Consider cuvântul ca principalul conținut al comunicării și de peste 25 de ani aceasta este principala mea preocupare. Acum dețin o vastă bibliotecă de conținut care poate fi adaptată necesităților dvs.

Copywriter

Pentru un vorbitor de limbă engleză, copywriting-ul este arta și știința comunicării, prin cuvinte scrise sau vorbite, care îi va face pe oameni să întreprindă o anumită acțiune sau inacțiune. Acesta se poate referi la o gamă largă de mijloace de comunicare, de la orice documente scrise sau discursuri la pagini de site, mesaje prin e-mail sau conținutul unui blog.

Cu o experiență de peste 25 de ani în avocatură, în care am lucrat pentru companii mai mari sau mai mici, instituții publice sau asociații ori persoane fizice, sunt specializat în comunicări strategice și scris tehnic în special referitor la conformarea legală. Ofer o gamă largă de servicii de tip copywriter, de la redactarea regulamentelor de funcționare, diverse informatii tehnice despre produse,  avertismente legale pentru utilizarea diferitelor bunuri pe care le produceți sau comercializați și multe altele.

Dacă există un necesar pentru diferite materiale specifice domeniului dvs de activitate, mă puteți contacta, eu având o înclinație naturală și o pasiune pentru scris. Copywriting-ul meu poate fi biletul dvs. pentru a câștiga venitul la care vă așteptați.

Serviciul meu vă permite să colaborăm de la distanță și din confortul biroului dvs., fără a mai pierde timpul și banii cu deplasările și puteți de asemenea, să vă controlați propriul program.

Pentru serviciile de tip copywriter, nu este necesar să încheiem un contract sau subcontract de asistență juridică sau de colaborare. Cu toate acestea putem stabili anticipat costurile documentației dvs. Documentul furnizat de mine nu este necesar să includă numele meu ca autor și preferabil să vă indice pe dvs. ca autor, dar o puteți face dacă considerați că acest lucru  reprezintă un avantaj.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Specialitățile mele

 • Documentații complete privind Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD)
 • Documentație software

 • Documentație hardware

 • Documentarea proceselor de producție și prestare a serviciilor

 • Proceduri standard de operare

 • Ghiduri de utilizare

 • Manuale de operare

 • Propuneri de colaborare

 • Ghiduri de instalare

 • Documentații tehnice

Nu toată lumea își începe propria afacere așa cum am făcut-o eu, care am început a activa ca avocat din 1996. Fundamentul meu rezidă în educație, având de câțiva ani și un doctorat în științele umane. Un alt lucru care m-a motivat să-mi încep și această nouă activitate a fost experiența mea din trecut în timp ce lucram pentru companii mai mari sau mai mici. Am luat decizia de a-mi forma acest nou tip de afacere, scrierea tehnică, în timp ce lucram ca avocat independent, observând nevoile constante ale clienților.

Scrisul tehnic s-a schimbat și va continua să o facă în funcție de nevoile pieței. Oricine începe o companie de scriere tehnică va trebui să realizeze acest lucru și să rămână suficient de flexibil pentru a ține pasul cu tendințele actuale. Aceasta include păstrarea personalului bine instruit în cel mai nou software și în cele mai recente practici.

Cu ani în urmă, un tehnician era și cel care concepea scrisul tehnic ce permitea clienților utilizarea bunului sau serviciului produs. Acum, un scriitor tehnic trebuie să fie, de asemenea, un bun designer grafic, un editor, un corector, un modelator de conținut și trebuie să lucreze într-adevăr constant pentru a rămâne la vârf. Am o experiență în documentația necesară software-ului, dar recent și în managementul conținutului textual.

În trecut, majoritatea clienților aveau nevoie de manuale de utilizare, ghiduri rapide și ajutor online. Acum, pe lângă faptul că au nevoie de această documentație scrisă, ei văd valoarea în instrumentele de gestionare a conținutului ca o modalitate de a-și organiza cantitatea mare de informații și a le permite să producă mai multe rezultate cu mai puține eforturi și cheltuieli.

Companiile mari au atât de multe documente și ar trebui să găsească modalități de reutilizare a informațiilor și de a gestiona permanent conținutul lor. Păstrarea documentației organizate într-o singură sursă, este o modalitate care este utilă în a scrie informațiile o singură dată și a le folosi pentru diferite tipuri de documente și materiale. Acest lucru economisește timp și bani și ajută la scoaterea la timp a produsului pe piață. Gestionarea conținutului vă ajută să puneți toate piesele de conținut într-o unică bază de date pentru o recuperare mai ușoară și asigurarea accesului la conținutul în întreaga organizație.

Instituțiile publice sunt acum obligate să documenteze aproape tot ceea ce fac și cum o fac. De asemenea, colaborez cu diverse companii pentru a completa documentația de protecție a datelor personale, astfel încât acestea să rămână conforme cu aceste cerințe actuale.

Ne-ar plăcea să adăugăm compania dvs. la lista noastră crescândă de clienți mulțumiți !

Exemplu proiect de succes:

O firmă de consultanță în domeniul ingineriei a dorit să promoveze marca sa și să împărtășească relații de succes în ceea ce privește lansarea produselor sale software, precum și să publice comunicate de presă pentru a anunța achizițiile companiei. Inginerii angajați aveau expertiza și cunoștințele necesare, dar clientul avea nevoie de un profesionist pentru a ajuta la dezvoltarea conținutului comunicării. Mai mult, proprietarul companiei nu era un vorbitor nativ de limbă română și, ca urmare, a existat o barieră lingvistică pentru clienții pe care dorea să-i angajeze. Au înțeles astfel, că au nevoie de un profesionist pentru a dezvolta nu numai conținut nou al comunicărilor, ci și pentru a le finisa pe cele deja uzuale.

Proiectul a început, ca în cele mai multe cazuri, cu o serie de articole de blog pentru îmbunătățirea prezenței web a clientului și optimizarea motorului de căutare. Asistența mea a combinat calitățile unui scriitor experimentat, cu experiența în domeniul, plus un scris tehnic pentru partea software și o scriere promoțională pentru efortul de marketing. După ce am învățat date generale despre companie și produsele acesteia, am editat editoriale pentru o revistă comercială.

După aceasta, am urmărit reputația crescândă și crearea unei poziții vizibile a companiei, ceea ce i-a permis să concureze mai bine și să creeze parteneriate pe piață, cu actori importanți în domeniul software-ului.

_____________

Iată câteva sfaturi din experiența noastră despre cum să devii un bun content writer:

 • Fii un bun scriitor. Asta înseamnă să ai o bună stăpânire a limbii, să poți scrie clar și concis și să poți crea un text captivant.
 • Fii un bun cercetător. Un content writer bun trebuie să poată înțelege nevoile publicului țintă și să poată crea conținut care să se potrivească cu acele nevoi.
 • Fii un bun strateg. Un content writer bun trebuie să poată dezvolta o strategie de conținut care să ajute compania să-și atingă obiectivele.
 • Fii un bun editor. Un content writer bun trebuie să poată identifica și corecta greșelile de gramatică, ortografie și stil.
 • Fii un bun creator. Un content writer bun trebuie să poată veni cu idei noi și originale care să atragă atenția publicului.
 • Fii un bun comunicator. Un content writer bun trebuie să poată comunica eficient cu clienții și cu colegii.

Dacă poți urma aceste sfaturi, vei fi pe drumul cel bun pentru a deveni un bun content writer.

Iată câteva sfaturi suplimentare care te pot ajuta să-ți dezvolți abilitățile de content writer:

 • Citește mult. Cu cât citești mai mult, cu atât vei fi mai expus la diferite stiluri de scriere și cu cât vei putea să-ți îmbunătățești propriul stil.
 • Scrie des. Cu cât scrii mai mult, cu atât vei deveni mai bun la asta.
 • Obține feedback. Cere-i prietenilor, familiei sau colegilor să citească textele tale și să-ți ofere feedback.
 • Participă la cursuri sau ateliere de content writing. Există multe resurse disponibile care te pot ajuta să-ți dezvolți abilitățile de content writing.

Iată câteva sfaturi suplimentare care te pot ajuta să devii un bun content writer:

 • Fii la curent cu tendințele din industria ta. Asigură-te că cunoști cele mai recente tendințe din industria ta, astfel încât să poți crea conținut care să fie relevant și interesant pentru publicul țintă.
 • Fii creativ. Nu te teme să experimentezi și să încerci lucruri noi. Conținutul creativ este mai probabil să fie remarcat și să fie distribuit.
 • Fii conștient de publicul țintă. Înainte de a începe să scrii, ia-ți un moment să te gândești la publicul țintă. Ce îi interesează? Ce tip de conținut vor să citească? Odată ce înțelegi publicul țintă, poți începe să creezi conținut care să fie adaptat nevoilor lor.
 • Fii perseverent. Nu te descuraja dacă nu începi să vezi rezultate imediat. Conținutul de calitate necesită timp pentru a se dezvolta și a se maturiza. Continuă să scrii și să distribui conținut de calitate și, în cele din urmă, vei începe să vezi rezultatele.

Sper că aceste sfaturi te ajută să-ți dezvolți abilitățile de content writer și să ai succes în această carieră.

   tel: (+40) 744.99.41.83

   Email: secretariat@ulici.ro

Calea Dorobanților nr. 22 Cluj-Napoca, România, 400117

   L-V 12:00 - 16:00 cu programare prealabilă

CD22

© 2021 Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici

Caută

Avem 12 vizitatori și nici un membru online

Overcast Clouds

11.79°C

Cluj-Napoca

Overcast Clouds
Humidity: 87%
Wind: W at 1.34 M/S
SP_WEATHER_DUM
Scattered Clouds
9.29°C / 17.42°C
SP_WEATHER_LUN
Clear Sky
6.56°C / 18.64°C
SP_WEATHER_MA
Scattered Clouds
8.88°C / 20.87°C
SP_WEATHER_MIE
Scattered Clouds
11.46°C / 22.06°C

Dacă ne imaginăm cei 4,5 miliarde de ani de istorie a Pământului comprimați într-un an calendaristic, viața umană modernă există pe planetă de 37 de minute, iar noi am consumat o treime din resursele naturale ale Pământului în ultimele 0,2 secunde. Sfârșitul erei omului: 2050 ar putea fi sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem.

Avem nevoie de aprox. x 1,8 planete Pământ

PENTRU A SUSȚINE POPULAȚIA UMANĂ ÎN CREȘTERE

(pentru cifre și mai exacte mergi AICI )