Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookie-urile și despre cum puteți modifica setările.

 
 
 
 
 
 
EST. 2008 *
PROCES ECHITABIL LA UN COST OPTIM.
 
Jurisdicție alternativă privată online
 
Toate regulile și costurile necesare sunt specificate în formularele de mai jos. Este simplu și gratuit până la punerea în executare.
Pentru descărcarea formularului accesați legătura din textul de mai jos.
 
 
 
 
Procedura cu noi se desfășoară în format electonic la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu excepția hotărârii care va fi comunicată în format fizic pentru punerea în executare. Primul pas îl face Reclamantul, care completează cererea și o expediază către Pârât, împreună cu documentele justificative și formularul de răspuns în alb. După primirea răpunsului din parte Pârâtului expediați către noi toată documentația împreună cu răspunsul și actele comunicarte de Pârât, dacă acestea sunt. Nu uitați că aveți nevoie de acordul Pârâtului pentru procedură, în orice situație, dacă el nu a fost dat anticipat procedurii. După recepția documentelor vă comunicăm hotărârea în format electonic. Dacă doriți să o executați silit, comunicăm executorului judecătoresc o copie fizică a hotărârii, în care sunt incluse costurile noastre de arbitraj.   
 
 
 
procedura aron
 
DECLINARE RĂSPUNDERE:
  • Toate informațiile de pe acest site, cu privire la procedură și / sau taxele percepute, sunt obligatorii.
  • Utilizarea informaților și a formularelor de pe acest site, pot influența drepturile și obligațiile dumneavoastră.
  • În procedura noastră, declararea necorespunzătoare a adevărului prin orice mijloace, poate fi considerată ca făcută în vederea producerii unor consecințe juridice, pentru sine sau pentru altul și poate atrage chiar răspunderea penală; asemenea, falsificarea unui înscris și folosirea acestui înscris falsificat ori încredințarea lui unei alte persoane spre folosire.
  • Pentru orice nelămuriri vă puteți consulta un avocatul generalist sau specializat, ce deține atestate profesionale corespunzătoare.
  • Securitatea raporturilor juridice poate fi alterată prin nerespectarea obligativității precedentului și lipsa răspunsului la toate cererile și apărările justițiabililor.
informații suplimentare pentru părțile în procedură: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 

 

* în anul 2008 am pronunțat prima soluție definitivă în Cazul complex Diaconu v CSC srl. Cazul a fost soluționat în 1 oră, inclusiv citarea telefonică și audierea justițiabililor. Soluția a fost executată. Eventuala intervenție a autorităților publice judiciare poate prelungi durata procedurilor.
 

AVERTISMENT:

© Materialul constituie obiect al dreptului de autor, conform LEGII nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, iar autorul are dreptul de a decide dacă, în ce mod și când va fi adus textul la cunoștința publică, dreptul de a pretinde respectarea integrității textului și de a se opune oricărei modificări, precum și oricărei atingeri aduse acestuia, solicitând despăgubiri, dacă este cazul.

Înainte de a sesiza arbitrul nostru pentru demararea procedurilor, este recomandată consultarea unui avocat ce își desfășoară activitatea în conformitatea cu LEGEA pentru organizarea și exercitarea profesiei (nr. 51/1995). În procedura preferăm, de asemenea, asistarea / reprezentarea dumneavoastră de către un avocat.

 
 

   tel: (+40) 744.99.41.83

   Email: secretariat@ulici.ro

Calea Dorobanților nr. 22 Cluj-Napoca, România, 400117

   L-V 12:00 - 16:00 cu programare prealabilă

CD22

© 2021 Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici

Caută

Avem 73 vizitatori și nici un membru online

Overcast Clouds

11.79°C

Cluj-Napoca

Overcast Clouds
Humidity: 87%
Wind: W at 1.34 M/S
SP_WEATHER_DUM
Scattered Clouds
9.29°C / 17.42°C
SP_WEATHER_LUN
Clear Sky
6.56°C / 18.64°C
SP_WEATHER_MA
Scattered Clouds
8.88°C / 20.87°C
SP_WEATHER_MIE
Scattered Clouds
11.46°C / 22.06°C

Dacă ne imaginăm cei 4,5 miliarde de ani de istorie a Pământului comprimați într-un an calendaristic, viața umană modernă există pe planetă de 37 de minute, iar noi am consumat o treime din resursele naturale ale Pământului în ultimele 0,2 secunde. Sfârșitul erei omului: 2050 ar putea fi sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem.

Avem nevoie de aprox. x 1,8 planete Pământ

PENTRU A SUSȚINE POPULAȚIA UMANĂ ÎN CREȘTERE

(pentru cifre și mai exacte mergi AICI )