Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookie-urile și despre cum puteți modifica setările.

 

 

 

SERVICIILE NOASTRE

Teleavocatură / Arbitraj / Audit juridic 

 

 Ce sunt serviciile noastre juridice ?

Serviciile noastre caută să identifice o soluție optimă pentru problema dvs. juridică. Ele pot fi sau o consultație inițială, sau dacă este necesar un timp mai îndelungat stabilim mai multe ședințe, dar în orice situație oferim pentru început un răspuns detaliat. Consultarea inițială poate dura de la 20 de minute la o oră, sau mai mult. Consultațiile noastre inițiale presupun pe lângă lămurirea stării de fapt, o încadrare preliminară în drept și indentificarea soluției optime. Vă anunțăm dacă sunt necesare mai multe ore de activitate. La încheierea primei întâlniri, avocatul nostru poate să vă indice un plan al unor următoare ședințe, diferite alte  opțiuni, sau în unele cazuri, poate solicita mai multe informații înainte de a comunica opinia sa. Avocații noștrii pot să vă asiste și să vă reprezinte în fața instanțelor autorității judecătorești de toate gradele, a autorităților și instituțiilor publice, precum și în fața altor persoane. Serviciile pot fi acordate de un avocat generalist sau de un avocat specialiat într-un anumit domeniu. Putem să vă programăm la un alt avocat, cu care avem o convenție de colaborare. 

 Cât vă costă ?

Practicăm în general un cost fix orar pentru serviciile noastre  juridic, ceea ce considerăm că este un avantaj față de practicarea unui onorar forfetar. Tipul de materie juridică abordată și complexitatea cauzei pot influența timpul alocat consultării - astfel încât putem avea nevoie de o imagine de ansamblu asupra problemei dvs. înainte de a vă putea furniza un cost fix. Dacă doriți o ofertă, vă rugăm să luați Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu noi!

Cum se desfășoară consultațiile juridice inițiale ?

Înainte de întâlnirea inițială de consultare, veți primi informații generale relevante pentru problema dvs. împreună cu o listă de verificare a informațiilor și documentelor pe care va trebui să le aduceți. De asemenea, vă cerem să completați un nou formular pentru a oferi informații generale despre dvs. și despre problema dvs. Dacă veniți la biroul nostru pentru o întâlnire și ajungeți puțin mai devreme recepția vă va pune la dispoziție o cafea sau băutură răcoritoare. Avocatul dvs. vă poate întâlni singur, dar dacă aceasta va ajuta, și însoțit de un alt membru al echipei. Acest lucru ne ajută să maximizăm eficiența și calitatea întâlnirii inițiale.

Care este obiectivul unei consultări ?

Obiectivul consultării inițiale / finale, este acela de a înțelege problema dvs. juridică și de a vă oferi o imagine asupra opțiunilor dvs. La încheierea întâlnirii, avocatul dvs. poate să indice un plan de gestionare a problemei sau opțiuni sau, în unele cazuri, poate solicita mai multe informații înainte de a-și comunica opinia. El va confirma momentul în care veți primi consilierea în scris cu privire la chestiunea dvs. Sfatul pe care îl primiți va constitui baza acțiunilor cu caracter juridic al avocaților noștrii. Nu există costuri suplimentare și nici alte obligații la ședința inițială / finală de consultare. Avocații noștri sunt obligați să respecte reguli stricte privind conflictele de interese, astfel încât după întâlnirea inițială de consultare cu echipa noastră vă asigurăm că nu există contacte cu părțile adverse înainte de a continua.


Contactați-ne la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

   tel: (+40) 744.99.41.83

   Email: secretariat@ulici.ro

Calea Dorobanților nr. 22 Cluj-Napoca, România, 400117

   L-V 12:00 - 16:00 cu programare prealabilă

CD22

© 2021 Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici

Caută

Avem 132 vizitatori și nici un membru online

Light rain

6.96°C

Cluj-Napoca

Light rain
Humidity: 74%
Wind: SSE at 0.45 M/S
SP_WEATHER_VI
Moderate Rain
1.92°C / 7.26°C
SP_WEATHER_SAM
Scattered Clouds
0.45°C / 7.17°C
SP_WEATHER_DUM
Scattered Clouds
1.04°C / 8.05°C
SP_WEATHER_LUN
Overcast Clouds
2.82°C / 10°C

Dacă ne imaginăm cei 4,5 miliarde de ani de istorie a Pământului comprimați într-un an calendaristic, viața umană modernă există pe planetă de 37 de minute, iar noi am consumat o treime din resursele naturale ale Pământului în ultimele 0,2 secunde. Sfârșitul erei omului: 2050 ar putea fi sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem.

Avem nevoie de aprox. x 1,8 planete Pământ

PENTRU A SUSȚINE POPULAȚIA UMANĂ ÎN CREȘTERE

(pentru cifre și mai exacte mergi AICI )