Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookie-urile și despre cum puteți modifica setările.

fondat 1998

Reputație binemeritată, câștigată prin combinarea unei practici de înalt nivel și serviciilor de calitate, cu devotamentul necesar pentru a câștiga cauza angajată.

 

 

 

 

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI CÂND AI PRIMUL CONTACT CU NOI ?

Familiarizați-vă cu ceea ce trebuie să cunoașteți atunci când ne contactați

Pasul 1. Vă putem ajuta ? Doar intreabă căci aceasta este gratuit !

Un mare număr de circumstanțe sau evenimente ar putea să vă determine să luați în considerare necesitatea de a beneficia de servicii juridice. Indiferent de circumstanțele dvs., veți urma în continuare aceiași pași. Primul este acela de a stabili dacă aveți nevoie de un avocat. Puteți face acest lucru prin vizionarea site-ului nostru  și apoi ne puteți contacta prin intermediul oricărui canal de comunicare vă convine. Totuși, în general, cel mai bun mod de a determina acest lucru, este să ne sunați și să discutați pentru a decide pașii următori. Suntem sensibili la nevoile dvs. și, dacă aveți nevoie de aceasta, putem să păstrăm anonimă întâlnirea noastră inițială. Cu toate acestea, odată ce decideți să continuați demersurile juridice oficiale, va deveni necesar să vă dezvăluiți identitatea organelor abilitate.

 

Pasul 2. De ce aveți nevoie?

Când ne sunați, secretariatul nostru va vorbi cu dvs. pentru a determina de ce servicii juridice aveți nevoie. În general, vor pune câteva întrebări pentru a înțelege care sunt nevoile dvs. și cum vă putem ajuta. Pe baza discuției preliminare cu dvs., noi putem să:

  • Propunem o întâlnire inițială de consultare (și vă informăm cu privire la costul fix al ședinței) sau
  • Propunem alte alternative dacă nu aveți nevoie de consultanță juridică profesională sau
  • Sugerăm un alt avocat sau firmă de avocatură dacă nu suntem în măsură să vă ajutăm.

Nu există nici un cost pentru acest contactul inițial cu noi (acesta include formularul nostru "Contact inițial").

 

Pasul 3. Ne bucurăm să vă cunoaștem

Înainte de întâlnirea inițială de consultare, veți primi informații generale și întrebări frecvente relevante pentru problema dvs., eventual împreună cu o listă de verificare a informațiilor și documentelor pe care va trebui să le aduceți. De asemenea, este posibil să vă cerem să completați un formular de client pentru a furniza câteva informații generale despre dvs. și despre chestiunea dvs. Dacă veniți la biroul nostru pentru întâlnire puțin mai devreme, recepția vă va pune la dispoziție câteva băuturi răcoritoare sau o cafea înainte de întâlnire. Avocatul dvs. vă poate întâlni singur, dar poate aduce și un alt membru al echipei. Acest lucru ne ajută să maximizăm calitatea și eficiența întâlnirii inițiale. La încheierea întâlnirii, solicitantul vă va oferi o indicație a opțiunilor dvs. și va confirma, de asemenea, când veți primi consultația scrisă la cerere cu privire la problema dvs. Sfatul pe care îl primiți va constitui baza demersurilor judiciare dacă veți proceda mai departe cu avocații noștrii. În afară d eonorarl fix comunicat, nu există costuri suplimentare și nici alte obligații asociate cu întâlnirea inițială.

 

Pasul 4. Angajamentul

Dacă decideți să continuați cu noi rezolvarea chestiunii juridice, vom încheia un contract de asistență. Contractul este în cea mai mare parte un formular tipizat și este conceput pentru a stabili așteptări clare, atât pentru noi, cât și pentru dvs.. Acesta va stabili care este domeniul activității juridice,  ce onorarii va trebui să suportați pentru munca noastră și ce alte costuri pot apărea (de exemplu, audieri de martori, rapoarte de expertiză etc.). De asemenea, este foarte important să ne furnizați toate informațiile pe care le solicităm în timp util și complet. Înainte de a începe activitatea, vă putem solicita de asemenea, copii ale diverselr documente sau acte de identitate (alte mijloace adecvate de verificare a identității dvs.). Avocații au obligația legală de a verifica identitatea fiecărui client. Odată ce problema dvs. este în curs de rezolvare, trebuie doar să urmați sfaturile sau instrucțiunile noastre, să ne adresați întrebări după cum considerați că este necesar sau pur și simplu să trimiteți un e-mail echipei de management sau directorului general. Nu vom întreprinde niciun fel de activități care nu au fost convenite și în cazul în care puțin probabil, apar circumstanțe neașteptate, vom oferi cât mai multă atenție posibil. Nu există costuri asociate cu modificarea Contractului de asistență sau cu clarificarea oricărei părți a lui.

   tel: (+40) 744.99.41.83

   Email: secretariat@ulici.ro

Calea Dorobanților nr. 22 Cluj-Napoca, România, 400117

   L-V 12:00 - 16:00 cu programare prealabilă

CD22

© 2021 Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici

Caută

Avem 7 vizitatori și nici un membru online

Overcast Clouds

11.79°C

Cluj-Napoca

Overcast Clouds
Humidity: 87%
Wind: W at 1.34 M/S
SP_WEATHER_DUM
Scattered Clouds
9.29°C / 17.42°C
SP_WEATHER_LUN
Clear Sky
6.56°C / 18.64°C
SP_WEATHER_MA
Scattered Clouds
8.88°C / 20.87°C
SP_WEATHER_MIE
Scattered Clouds
11.46°C / 22.06°C

Dacă ne imaginăm cei 4,5 miliarde de ani de istorie a Pământului comprimați într-un an calendaristic, viața umană modernă există pe planetă de 37 de minute, iar noi am consumat o treime din resursele naturale ale Pământului în ultimele 0,2 secunde. Sfârșitul erei omului: 2050 ar putea fi sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem.

Avem nevoie de aprox. x 1,8 planete Pământ

PENTRU A SUSȚINE POPULAȚIA UMANĂ ÎN CREȘTERE

(pentru cifre și mai exacte mergi AICI )