avocat dr. Ulici Claudiu-Octavian

avocatura / jurisdicție privata

scroll down

Prezentare

Cabinet de Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici, este un birou specializat de servicii juridice, titularul primind în cursul celor peste 20 ani de activitate, numeroase aprecieri. Acesta, și-a construind o reputație bine-meritată, în litigii complexe, ce au implicat valori considerabile și în care a obținut rezultate remarcabile. Cabinetul nostru are capacitatea de a furniza servicii juridice de înaltă calitate. Cabinet de Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici, oferă flexibilitatea și capacitatea de reactie a unei societăți de dimensiuni reduse, combinate cu multe din resurseie unei firme mari de avocatură. Căutam rezultatul dorit de clientii noștri, într-un mod cât mai creativ și eficient din punct de vedere economic.

logo

Aria prioritară de pacticăpentru consultații, asistare, reprezentare, proceduri judiciare sau extrajudiciare,

cereri și memorii, prin avocatul titular sau unul din avocații noștrii :


 Carte funciară și Drepturi reale

Probleme legate de proprietatea asupra imobilelor, uzucapiune, partaj, carte funciară și vecinatate.

Dreptul Familiei. Autoritatea părintească.  Divorț. Împărțirea bunurilor comune.

Desfacerea căsătoriei. Măsuri privind minorii. Încredințarea și programul de relații personale al părinților divorțați. 

Arbitraj

 Jurisdicție alternativă privată. Organizare și franciză arbitraj documentar. Titlu executoriu fără costuri, sau în cazul unor proceduri complexe, la jumătate din valoarea taxei judiciare de timbru (OUG 80/2013), plătibil numai după comunicarea titlului executoriu. 

Servicii juridice pentru piața digitală

Avocatul titular și colaboratorii săi au construit o practică legală pentru secolul XXI. Dacă doriți înfiinarea unei firme pentru afacerile și startup, online; pentru comerț, antreprenoriat, dezvoltare și design, echipa noastră cu ani de experiență în domeniul Internetului, vă stă la dispozițe. Noi știm cum să rezolvăm problemele legate de comerțul electronic, marketing, proprietate intelectuală și reputație online.

Executarea silită. 

Contestarea executării nelegale. Constatarea titlului executoriu și clauzelor bancare abuzive. Prescripția. 

Consultanță pentru profesioniști (comercianți). Contracte profesionale. Franciză. 

Asistare / reprezentare litigii specifice în fața serviciului public de justiție. Contracte interne și externe.  Litigii și contracte în domeniul  IT. Consultanță dezvoltare franciză.

Audit juridic

Examinarea și evaluarea performantelor unei activități judiciare în scopul formulării unei opinii independente,

în domeniul dreptului civil.

____________

Avem posibilitatea de a furniza servicii și în orice alt domeniu al dreptului prin intermediul colaboaratorilor noștii externi, sau a beneficia de sprijinul acestora în cazurile care implică o abordare multidisciplinară. 

Back to Top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline