avocat dr. Ulici Claudiu-Octavian

avocatura / jurisdicție privata

scroll down

Cabinetul nostru

Cabinet de Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici a fost înființat în anul 1998, titularul practicand încă din anul 1996, ca avocat stagiar și activând din 1995 ca jurist, la poate, cea mai ambițioasă societate imobiliară din Transilvania. În scurt timp, biroul și-a mărit dimensiunea, gasindu-și o poziție in comunitatea juridică. Astăzi, Cabinetul de Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici, se bucură de o reputație bine-meritată, prin combinarea, unei practici de înalt nivel și servicii de calitate, cu devotamentui necesar, pentru a caștiga cauza angajată.

Cabinet de Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici, se distinge prin accentul pus pe calitatea serviciilor prestate clienților.

Apreciem clientii noștrii și de aceea întelegem importanta unei comunicari frecvente și eficiente cu aceștia. Suntem, de asemenea, sensibili la dorinta majoritatii clientiior de a obtine rezuitate concrete, fără a cheltui resurse imponante pentru aceasta.

Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici, facturează de obicei în funcție de ora de activitate prestată, în cazuri selective însă, suntem deschiși la aranjamente alternative de facturare, inclusiv modalitati mixte sau onorarii de succes. Flexibilitatea noastră în privinta opțiunii de facturare prin tariful orar, în funcție de munca efectiv prestată, consideram ca reprezintă o detașare de practicile traditionaie de facturare în domeniul, prin practicarea unui onorar fix (forfetar). Onorariile noastre sunt stabilite conform cu: Tabloul onorariilor minimale al UNBR.

Clientii Cabinet Avocat dr. Claudiu-Octavian Ulici, sunt persune fizice și companii de diferite dimensiuni, pana la investitori strategici in economia nationala, sau autoritati publice. Deși practicăm în principal pe raza municipiului Cluj-Napoca, avocatul titular sau avocatii colaboratori pentru un anumit caz, pot reprezenta clienții pe întregul teritoriu României, sau Uniunii Europene.

Back to Top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline