avocat dr. Ulici Claudiu-Octavian

avocatura / jurisdicție privata

scroll down

Go up a category

AFFIDAVIT declarație pierdere certificate / acțiuni și acordare de despăgubiri

AFFIDAVIT declarație pierdere certificate / acțiuni și acordare de despăgubiri (4 AFFIDAVIT declaraie pierdere certificate sau aciuni i despgubiri.pdf)
Price : 1.00 EUR
Size : 236.76 KB
Author : Ulici Claudiu-Octavian
Rating : 0.00
Votes : 0

În lumea modernă documentele sunt păstrate în format electronic. Multe lucruri se pot face fără documente, chiar și tranzacții personale nu se mai limitează la schimbul de documente fizice. Cu toate acestea, rămășițele vechilor sisteme și obiceiuri rămân și există anumite domenii în care documentele pe hârtie rămân rămân comune. Unul dintre acestea este reprezentat de tranzacționarea acțiunilor.


Certificatele / acțiunile fizice pot fi pierdute sau distruse. În astfel de cazuri, acționarii trebuie să înlocuiască documentele, procedura începe cu darea unei declarații personale asupra certificatului sau acțiunilor pierdute. Societățile de obicei, solicită acționarilor care au pierdut sau au distrus certificatele / acțiunile să furnizeze acest document (declarație) înaintea de a emite unele noi. Dacă urmați modelul și instrucțiunile anexate, puteți rezolva situația rapid și fără a pierde bani de pe urma acestei neplăceri. Pentru că nu este o garanție suficientă, raportarea situației și înscrierea ei într-o declarație, unele companii solicită de asemenea ca această declarație să includă o clauză de despăgubire, protejând astfel compania de orice pierdere financiară rezultată din declarație.


Acest pachet conține tot ce veți avea nevoie pentru a vă personaliza și pentru a vă completa declarația și acordul de despăgubire.

Comments (0)


No comments

Back to Top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline