avocat dr. Ulici Claudiu-Octavian

avocatura / jurisdicție privata

scroll down

Go up a category

Scrisori de pre-aviz si aviz ale angajatorului

Scrisori de pre-aviz si aviz ale angajatorului (2 Scrisori de aviz ale angajatorului.pdf)
Price : 2.00 EUR
Size : 114.01 KB
Author : Ulici Claudiu-Octavian
Rating : 0.00
Votes : 0

Atragerea angajaților potriviți, este o parte esențială a demarării și dezvoltării unei afaceri. Scrisorile de recomandare vă dau încredere, că angajați persoana potrivită pentru locul de muncă potrivit. Un angajator poate folosi scrisori sau rapoarte, atât la angajarea de noi lucrători, cât și la evaluarea actualilor angajați pentru promovare sau reangajare. Cu toate acestea, angajatorii trebuie să respecte reglementările naționale și europene pentru a proteja confidențialitatea acestor informații. În primul rând, toți cei vizați trebuie să fie conștienți că scrisorile de recomandare pot fi utilizate în scopul unei angajări și trebuie să fie de acord cu această utilizare. În al doilea rând, cei vizați de scrisoare / raport trebuie să fie informați imediat, dacă informațiile ar putea avea un rezultat negativ pentru o viitoare decizie de angajare.


Respectarea acestor reguli vă poate proteja compania de litigii costisitoare. Ele pot, de asemenea, să prejudicieze semnificativ reputația companiei și capacitatea acesteia de a atrage noi angajați calificați.


Utilizați scrisorile și instrucțiunile anexate pentru a căuta în mod legal informații despre un potențial angajat și protejați-vă afacerea de cei care pot susține că încălcați legea.

Comments (0)


No comments

Back to Top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline