Jurisdicție Privată

control al corectitudinii și o analiză a performanțelor muncii juridice

Servicii juridice prin modalități electronice de comunicare

previous arrow
next arrow
Slider

Arbitraj

arbitration  

Arbitrajul nostru este un serviciu privat de justiție, conceput pentru a răspunde exigentelor de echitate. 

urmărește legătura din imagine pentru arbitraj. 

 

 

fondat 1998

Reputație binemeritată, câștigată prin combinarea unei practici de înalt nivel și serviciilor de calitate,

cu devotamentul necesar pentru a câștiga cauza angajată.

 

 

 

CONSULTAȚIILE NOASTRE JURIDICE 

 

 Ce sunt consultațiile noastre juridice ?

Consultații noastre caută să identifice o soluție optimă pentru problema dvs. juridică. Ele pot fi sau o consultație inițială, sau dacă este necesar un timp mai îndelungat stabilim mai multe ședințe, dar în orice situație  oferim un răspuns detaliat. Consultarea poate fi de la 20 de minute la o oră sau mai mult.   La încheierea primei întâlniri, avocatul nostru poate să vă indice un plan al unor următoare ședințe sau diferite alte  opțiuni, sau în unele cazuri, poate solicita mai multe informații înainte de a comunica opinia sa. Consulatațiile pot fi acordate ca avocat generalist sau în una din specializările pe care le-am indicat (drept de proprietate, asociații proprietari / chiriași,  dreptul familiei). Putem să vă programăm la un alt avocat specialist față de care avem o convenție de colaborare. Consultațiile noastre presupun pe lângă lămurirea stării de fapt, o încadrare preliminară în drept și indentificarea soluției optime . Vă anunțăm dacă sunt necesare mai mlte ore de activitate.

 Cât vă costă ?

Practicăm un cost fix orar pentru consultările juridice inițiale. Tipul de materie juridică abordată și complexitatea cauzei pot influența timpul alocat consultării - astfel încât putem avea nevoie de o imagine de ansamblu asupra problemei dvs. înainte de a vă putea furniza un cost fix. Dacă doriți o ofertă, vă rugăm să luați This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu noi!

Cum se desfășoară consultațiile juridice?

Înainte de întâlnirea inițială de consultare, veți primi informații generale relevante pentru problema dvs. împreună cu o listă de verificare a informațiilor și documentelor pe care va trebui să le aduceți. De asemenea, vă cerem să completați un nou formular pentru a oferi informații generale despre dvs. și despre problema dvs. Dacă veniți la biroul nostru pentru o întâlnire și ajungeți puțin mai devreme recepția vă va pune la dispoziție o cafea sau băutură răcoritoare. Avocatul dvs. vă poate întâlni singur, dar dacă aceasta va ajuta, și însoțit de un alt membru al echipei. Acest lucru ne ajută să maximizăm eficiența și calitatea întâlnirii inițiale.

Care este obiectivul unei consultări ?

Obiectivul consultării inițiale / finale, este acela de a înțelege problema dvs. juridică și de a vă oferi o imagine asupra opțiunilor dvs. La încheierea întâlnirii, avocatul dvs. poate să indice un plan de gestionare a problemei sau opțiuni sau, în unele cazuri, poate solicita mai multe informații înainte de a-și comunica opinia. El va confirma momentul în care veți primi consilierea în scris cu privire la chestiunea dvs. Sfatul pe care îl primiți va constitui baza acțiunilor cu caracter juridic al avocaților noștrii. Nu există costuri suplimentare și nici alte obligații la ședința inițială / finală de consultare. Avocații noștri sunt obligați să respecte reguli stricte privind conflictele de interese, astfel încât după întâlnirea inițială de consultare cu echipa noastră vă asigurăm că nu există contacte cu părțile adverse înainte de a continua.


Contactați-ne la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Jurnalul Baroului Cluj

cover 0618

Asociația de proprietari. Legea nr. 196/2018

Asociatii carte

   tel: +40.744.99.41.83

   Email: secretariat@ulici.ro

Cluj-Napoca Bd-ul 21 Decembrie 1989 nr. 76

Cluj-Napoca, România, 400124

   L-V 08:00 - 16:00 cu programare prealabilă

Dosare instrumentate

500 + definitive

Experiență profesională

23 + ani

Probleme juridice

1000 + rezolvate

© 2019 Cabinet Avocat Claudiu-Octavian Ulici.

Caută

We have 29 guests and no members online