avocat dr. Ulici Claudiu-Octavian

avocatura / jurisdicție privata

scroll down

JBC

GHID CONFORMARE

Respectați cerințele legale privind colectarea, protecția și transparența datelor cu caracter personal. Ghidul cuprinde detalii, modele, texte normative și exemple utile pe parcursul celor 440 de pagini.

 

 

Dosare free pexelscomServicii pentru profesioniști.

Drept comparat Quebec.

justice gpl

 Servicii pentru profesioniști. 

Modele contracte și formulare.

Practica S.U.A. 2017

colaboratori

FRANCIZĂ ARBITRAJ DOCUMENTAR ©

Suport ONLINE 24/24

Faza precontractuală disponibilă de la 20/mai/2018

 

 

P4240013

Contracte executorii

Cărți publicate

COPERTA FCJ

This official guideline is addressed to resident / non-resident individuals who leave / arrive in Romania and for which it is necessary to establish / modify the tax residence, respectively the taxation of the obtained income.

copertaghid

logo

AUDIT JURIDIC

Pentru detalii: secretariat@ulici.ro  

LAWDIRECT AJUTOR

Inițiază un Hangout

 Google hangouts

Puteți efectua schimb de mesaje text, apeluri telefonice sau video cu noi, fără a plăti nici o taxă pentru comunicare. Adresa mea de Hangout este: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Dacă nu aţi reuşit să mă contactaţi inițial pe această cale, este posibil să am o şedinţă în instanţa de judecată, sau să mă aflu în timpul unei consultaţii juridice. Încercaţi mai tîrziu, sau într-o altă zi lucrătoare în timpul programului stabilit.  

 

În curând serviciu pentru urgențe juridice va fi disponibil 24 de ore pe zi.

Informaţii juridice LAWDIRECT ©

În relaţia pe care o stabilim în timpul informaţiilor online LAWDIRECT  ©, răspund unei singure întrebări cu caracter juridic general.  Informarea nu constituie o consultație juridică, nu considerăm că este necesară semnarea unui contract de asistență și nu pretindem nici un onorar. Contactul cu mine pe această cale nu stabiliește nici un fel de obligaţie în sarcina dumneavoastră

Servicii juridice LAWDIRECT ©

Pentru serviciile LAWDIRECT © eu folosesc https://hangouts.google.com/ . Prin intermediul comunicațiilor de tip online, pot acorda consultații juridice oral sau în scris și putem  face un schimb de documente. Pentru serviciile LAWDIRECT © este necesar ca în prealabil să fie încheiet un contract de asistență juridică online și să existe o programare.prealabilă pentru un anumit interval orar acceptat de mine. Pentru detalii LAWDIRECT© la : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Comunicarea este gratuită. În mod obişnuit, onorariul meu este de 100 lei / oră, sumă la care se adaugă taxele și impozitele percepute de autorități, pentru serviciile pe care acestea le prestează în folosul comunităţii. De  exemplu, deoarece nu mai sunt plătitor de tva, am obligaţia de a achita 16 % impozit pe venit și 5,5, % impozit numit ”contribuție de asigurări sociale de sănătate”, prin urmare suma totală de plată pentru o oră de activitate prestată pentru dumneavoastră ar fi de 121,5 lei. Din banii pe care îi primesc voi achiziționa diverse produse, pentru care voi plăti la rândul meu cel puţin 16 % impozit pe venit și 5,5, % impozit numit ”contribuție de asigurări sociale de sănătate”. Aşadar acești bani vor ajunge, în cele din urmă, tot la dumneavoastră.  

JURIDICE

articole juridice publicate

I.N.P.P.A. Cluj

PROGRAMUL DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ CONTINUĂ A AVOCAȚILOR

INPPA

 

urmează legătura din imagine pentru cursurile susținute de lector dr. Ulici Claudiu-Octavian 

”În România, securitatea raporturilor juridice este afectată prin nerespectarea obligativității precedentului judiciar.”  dr. Ulici Claudiu-Octavian

We have 59 guests and no members online

Back to Top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline